Ingredients:
- 100 grBlauwe kaas (Roquefort)
- 250 grTagliatelle
- 300 grSpinazie
- 200 mlKookroom
- 100 grGedroogde tomaat
- 2 tenenKnoflook
Directions:
- 1Ingrediënten klaarmaken
- Zet een pan met water op voor de pasta, volg de kooktijd op de verpakking.
- Snijd de knoflook fijn
- Doe in een grote pan een scheut olijfolie voor de spinazie
- Kruimel in blauwe kaas in een kommetje en meng met de gedroogde tomaat
- 2Bakken
- Bak de knoflook in de grote pan voor een minuutje en voeg de spinazie toe.
- Zodra de spinazie en pasta klaar zijn kan je ze samen voegen.
- Laat het gas zachtjes aan staan en breng het op smaak met zout en peper.
- Blus het geheel af met de kookroom en wacht tot het weer een beetje opgewarmd is.
- 3Serveren
Leg de romige pasta met spinazie op een bord en garneer de borden vervolgens met het mengsel van blauwe kaas en gedroogde tomaat.
Eet smakelijk!
Nomnomnom