Ingredients:
- 300 grSpaghetti
- 200 grOesterzwammen
- 400 grKastanje Champignons
- 1 TeenKnoflook
- 1Sjalot
- 5 elOlijfolie
- 15 grVerse peterselie
- 250 mlKookroom
- 1 blokjeGroente Bouillon
- 75 grParmezaanse Kaas
Directions:
- 1Spaghetti koken
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar met een half blokje groente bouillon.
- 2Snijden
Snijd het uitje en de knoflook fijn.
Snijd alle paddestoelen in lekker grote stukken.
Snijd de peterselie fijn. - 3Bakken
Pak een grote pan (de spaghetti komt erbij).
Fruit de gesneden ui en knoflook 2 minuten in een flinke scheut olijfolie.
Voeg alle paddestoelen toe en bak nog 8 minuten mee. - 4Samenvoegen
Voeg de spaghetti bij de paddestoelen samen met de kookroom, het halve bouillonblokje (gekruimeld) de helft van de peterselie en de helft van de Parmezaanse kaas. Roer het geheel door elkaar en breng op smaak met chili kruiden, peper en zout.
- 5Garneren
Garneer het gerecht na het opscheppen met de rest van de peterselie, Parmezaanse en een scheut extra vierge olijfolie.
Eet smakelijk!
Related Recipes