Op een grote paddenstoel

Ingredients:
  • 300 gr
    Spaghetti
  • 200 gr
    Oesterzwammen
  • 400 gr
    Kastanje Champignons
  • 1 Teen
    Knoflook
  • 1
    Sjalot
  • 5 el
    Olijfolie
  • 15 gr
    Verse peterselie
  • 250 ml
    Kookroom
  • 1 blokje
    Groente Bouillon
  • 75 gr
    Parmezaanse Kaas
Directions:
  • 1
    Spaghetti koken

    Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar met een half blokje groente bouillon.

  • 2
    Snijden

    Snijd het uitje en de knoflook fijn.
    Snijd alle paddestoelen in lekker grote stukken.
    Snijd de peterselie fijn.

  • 3
    Bakken

    Pak een grote pan (de spaghetti komt erbij).
    Fruit de gesneden ui en knoflook 2 minuten in een flinke scheut olijfolie.
    Voeg alle paddestoelen toe en bak nog 8 minuten mee.

  • 4
    Samenvoegen

    Voeg de spaghetti bij de paddestoelen samen met de kookroom, het halve bouillonblokje (gekruimeld) de helft van de peterselie en de helft van de Parmezaanse kaas. Roer het geheel door elkaar en breng op smaak met chili kruiden, peper en zout.

  • 5
    Garneren

    Garneer het gerecht na het opscheppen met de rest van de peterselie, Parmezaanse en een scheut extra vierge olijfolie.

    Eet smakelijk!

Archieven

Geen archieven om te tonen.

Categorieën

  • Geen categorieën
Our Branches
London C25

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Pellentesque non posuere diam.

Istanbul

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Pellentesque non posuere diam.

New York

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Pellentesque non posuere diam.

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit.