Ingredients:
- 250 grPenne
- 250 grDoperwten
- 40 grParmezaanse Kaas
- 30 grVerse basilicum
- 1 flinke flinke scheutOlijfolie
- 300 grBroccoli
- 600 grKipfilet
- 300 grSperziebonen
- 400 grCherry tomaten
- 2 teentjesKnoflook
- Zout
- Peper
Directions:
- 1Pasta kokenKook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2DoperwtenPureer de helft van de doperwten geraspte Parmezaanse kaas, de helft van de blaadjes basilicum en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
- 3BroccoliSnijd de broccoli in kleine roosjes. Verhit intussen wat olijfolie in een koekenpan en bak de broccoli 2-3 minuten omscheppend. Voeg de kip en de haricots verts toe en bak 2 minuten mee. Snijd de tomaatjes doormidden en pers de knoflook fijn, voeg deze toe en bak nog 2 minuten mee.
- 4Alles komt samenHoud ongeveer 60 ml pastawater achter en giet de rest af. Schep de pasta om met het kip-groentemengsel, de gepureerde doperwten en de rest van de doperwten. Voeg eventueel wat van het pastawater toe voor een lossere saus en breng op smaak met zout en peper.
- 5TadaaaVerdeel over 2 borden en bestrooi met wat extra Parmezaanse kaas en de rest van de basilicum.
Tags:
Related Recipes