Pasta met het wit blauwe goud

Ingredients:
  • 100 gr
    Blauwe kaas (Roquefort)
  • 250 gr
    Tagliatelle
  • 300 gr
    Spinazie
  • 200 ml
    Kookroom
  • 100 gr
    Gedroogde tomaat
  • 2 tenen
    Knoflook
Directions:
  • 1
    Ingrediënten klaarmaken

    - Zet een pan met water op voor de pasta, volg de kooktijd op de verpakking.

    - Snijd de knoflook fijn

    - Doe in een grote pan een scheut olijfolie voor de spinazie

    - Kruimel in blauwe kaas in een kommetje en meng met de gedroogde tomaat

  • 2
    Bakken

    - Bak de knoflook in de grote pan voor een minuutje en voeg de spinazie toe.

    - Zodra de spinazie en pasta klaar zijn kan je ze samen voegen.

    - Laat het gas zachtjes aan staan en breng het op smaak met zout en peper.

    - Blus het geheel af met de kookroom en wacht tot het weer een beetje opgewarmd is.

  • 3
    Serveren

    Leg de romige pasta met spinazie op een bord en garneer de borden vervolgens met het mengsel van blauwe kaas en gedroogde tomaat.

    Eet smakelijk!

    Nomnomnom

Archieven

Geen archieven om te tonen.

Categorieën

  • Geen categorieën
Our Branches
London C25

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Pellentesque non posuere diam.

Istanbul

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Pellentesque non posuere diam.

New York

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Pellentesque non posuere diam.

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit.